![Bando Takımı Organizasyon Hizmetleri](https://www.alobando.com/wp-content/uploads/2017/10/saksafon-1.png)
Benzersiz ve kaliteli müziğin adresi AloBando.com!
İletişim: 0-544-670-54-84
Bando Takımı Organizasyon ile tüm açılış, etkinlik, kutlama, özel gün, düğün organizasyonlarınız profesyonel müzisyenlerimiz ile keyifli bir hal alıyor.
Bando Takımı Organizasyon Hizmetleri
Bando hepimizin bildiği gibi pek çok sanatçı ve enstrümandan bir araya gelerek birleşmiş bir müzik ekibidir. Özellikle açılış, özel günler, resmi geçit törenleri, düğünler, lansman gibi etkinliklerde profesyonel müzik ekiplerimiz konser vermektedir.
Alo Bando Takımı Organizasyon pek çok bando takımı ile hizmet veriyor. Balkan Bandosu ile sizi Balkanlara, Latin Bandosu ile ise sizi Latinlerin kıvrak ezgisine götürüyoruz. Sizlere her biri profesyonel olan müzisyen ekibimiz ile şahane bir organizasyon hizmeti sunuyoruz. Bando takımları içerisinde şu tip bandolar yer alıyor:
- Balkan Bandosu
- Latin Bandosu
- Çigan Orkestrası
- Ritm Grubu
Bando takımlarında bulunan vurmalı ve üflemeli enstrümanların birlikte çalınmasıyla dinleyenler açısından benzersiz bir müzik ziyafeti ortaya çıkar. Geçmişten günümüze kadar bandolar genellikle geçit törenlerinde ve eğlence için çalınmıştır. Ancak, şimdi tüm bando takımları tüm etkinlik ve organizasyonlarda görev alıyor.
Özel günlerinizi bando takımı ile renklendirin!
![bando takımı](https://www.alobando.com/wp-content/uploads/2017/10/trompet2-1.png)
Tüm müzik ekiplerimiz oldukça kalitelidir. Ve tüm müzisyenlerimiz profesyonel müzisyenlerden oluşmaktadır. Bizler siz müşterilerimizin tüm etkinliklerden mutlu bir şekilde ayrılmanızı dilemekteyiz. Bu sebeple, sizlere kaliteli bir müzik hizmeti sunuyoruz.
Müşterilerin organizasyon ve etkinlik içeriklerine göre Bando Takımı Organizasyon Enstrümanları da değişmektedir. Örneğin, Saksafon, klarnet, trompet, darbuka gibi enstrümanlara ek olarak farklı enstrümanlar da eklenebilmektedir. Bununla birlikte, istediğiniz müzik enstrümanını da size sunabiliriz.
Bandoların Büyülü Sesi Klarnet
Bando Takımı Organizasyon için genellikle tercih edilen enstrümanların başında gelir klarnet… Eşsiz ve büyülü tınısı ile dinleyenleri çok farklı dünyalara alıp götürür… Bizler de sizler için köklü bir geçmişe sahip olan klarnetin günden bugüne uzanan tarihini inceledik.
Klarnetin geçmişi oldukça eskiye dayanıyor. Chalumeau ismiyle 19. Yüzyılda çalınmaya başlanmıştır. Nefesli enstrümanların en önemli ismidir Klarnet. Chalumeau ismi Fransızca’dan geliyor. Ve, nefesli enstrümanlar için genel olarak bu isim kullanılırdı. 19 yüzyılda bir başka isim Denner ise Chalumeau’nun ilk haline yeni eklemeler yapmıştır. Ve, bu eklemeler ile klarnetin hemen hemen bugünkü hali hazırlanmıştır.
1750 senesinde klarnet orkestralarda kullanılmaya başlanmıştır.1800 senesine gelindiğinde ise ünlü dev müzisyen Mozart’ın çabası ile oda orkestralarında kullanılmaya başlamıştır. Müzisyen ve aynı zamanda Paris Konservatuar’ın da öğretim üyesi olan Ivan Müler ise klarneti çok geliştirmiştir.
Denner’in yapmış olduğu klarnete göre Müller’in klarneti daha farklı bir şekilde tasarlanmıştır. Müller klarnete 13 tuş eklemiştir. Müller, metal tuş mekanizması ile obua ve flüt enstrümanlarında bulunan sistemi klarnete de eklemiştir. Klarnet, özellikle 1860-1900 yıllar arasında büyük gelişim yaşamıştır. Ve, mevcut sistemine pek çok eklentiler eklenmiştir.
1900 yıllara gelindiğinde klarnet müzik parçaları için vazgeçilmez bir enstrüman olmayı başarmıştı. Özellikle stüdyo içerisinde yapılan kayıtlarda klarnet çok sık kullanılmaktaydı. Klarnetin bu değişen ve sürekli yenilenen yapısı ile şimdi tüm konservatuarlar da eğitimi sağlanmaktadır. Böylelikle, şarkıların önemli bir unsuru haline gelmiş oldu.
Klarnetin özgün havasına AloBando ile katılın
Klarnetin oldukça farklı ve pek çok çeşidi bulunuyor.
- Notaların birebir aynısını duymayı sağlayan Re küçük klarnet
- Notaların küçük üçlü ince bir sesi duyurmayı sağlayan Mi Bemol klarnet
- Notaların büyük ikili ve kalın bir şekilde duyurmayı sağlayan Si bemol klarnet
- Notaların beşli ve kalın duyurmayı sağlayan Basset Horn klarnet
- Notaların büyük altılı ve kalın duyurmayı sağlayan Mibemol alto klarnet
- Notaların küçük üçlü ve kalın duyurmayı sağlayan La klarnet
- Notaları büyük ve dokuzlu duyurmayı sağlayan Si Bemol bas klarnet
- Notaların sesi 2 oktav ve kalın duyurmayı sağlayan Si Bemol kontrbas klarnet
- Notaların sesi 1 oktav ve küçük duyurmayı sağlayan La bas klarnet
- Si bemol bas klarnet
- Si bemol klarnet
- Mi bemol küçük klarnet
- La klarnet
La klarnet uzun ve ses tipi daha kalındır. Ancak, diğer klarnetlerle aynı biçimde kullanılır. Müzisyenler daha çok La klarnet ve Si bemol klarnet kullanırlar. Müzik eserinde, ses ahengi kalın ve diyez kullanılıyorsa bu iki klarnet tercih edilir.
Klarnetin orkestralarda kullanımı
Orkestra ve brass band takımlarında hareketli melodilerden duygusal melodilere kadar tüm sorumluluk klarnetin olabiliyor. Özellikle, solo performanslarda klarnet önemli bir görev üstlenmektedir.
Klarnetin melodisi diğer enstrümanlar ile oldukça uyumlu bir şekilde çalışmaktadır. Klarnet aynı zamanda vurmalı enstrümanlar ile çok ahenkli bir ezgiye dönüşür.
Tüm Dünyada Klarnet Müzisyenleri
Klarnetin benzersiz ve duygulu bu ses ahengini ustalığıyla birleştiren önemli klarnet sanatçıları bulunuyor. Tüm dünyada en önemli klarnet müzisyenleri arasında pek çok isim yer alıyor. Bu isimler arasında Türkiye’den de önemli müzisyenler var.Bunlardan bazıları:
- Sarah Elbaz
- Alain Damiens
- Giora Feidman
- Mustafa Kandıralı
- Hüsnü Şenlendirici
- Göksun Çavdar
- Serkan Çağrı
- Tolga Aksit
https://www.alobando.com/bando-takimi/bando-takimi-organizasyon/
bando fiyatları, organizasyon
Yorumlar
Yorum Gönder